Ferie dingsene

Her er dingsene du bør ha med på ferie!

Alle har godt av en ferie en gang i blant. Å komme seg vekk fra det ugjestmilde klimaet i nord til sydligere strøk for å få badet og solet seg i varmen, kan være en befriende følelse. Du er kanskje en av dem som elsker å bare ligge mest mulig i ro og trekke inn den avslappende feriefølelsen? Eller kanskje er du en av dem som liker å utforske eller finne på spennende aktiviteter?

Uansett, dersom du vil få den maksimale ferieopplevelsen, er det intet mindre enn avgjørende å få med seg noen elektroniske dingser som kan hjelpe deg enten du vil slappe av mest mulig, se filmer, høre musikk, finne restauranter eller hvor og når spennende aktiviteter finner sted. For eksempel er mange ivrige etter å komme seg unna maset som kommer med mobiltelefonen, men det er så mange flere funksjoner ved den enn kommunikasjon. I tillegg er det flust av andre dingser!

Musikk

De aller fleste av oss hører mye på musikk i hverdagen. Dette er ikke nødvendigvis den delen av hverdagen du prøver å komme deg bort fra dersom du drar på ferie. Musikk kan tilby en ekstra avslappende stemning når du ligger på stranda. Men da er det viktig å pakke med seg ørepropper, høyttaler eller hodetelefoner. Det mest praktiske vil muligens være ørepropper, ettersom de ikke opptar noe plass, og ingen andre hører musikken.

Musikk er kanskje også viktig for deg som liker å ta seg en treningsøkt en gang iblant, selv om du er på ferie. Igjen, dersom du jogger, trener med vekter eller andre ting, er ørepropper og hodetelefoner det mest praktiske. Dersom du liker å utforske fremmed land i bil eller båt er en høyttaler perfekt for å skape litt ekstra god stemning, eller bare nyte tiden med god musikk dersom du ikke har annet fore.

Ladere

Vi som har vært ute og reist vet at det er nedtur dersom du går tom for strøm på mobilen, nettbrettet eller PC-en. I verste fall kan det det by på noen utfordringer dersom du ikke får tak i en lader der du befinner deg. For å unngå å støte på denne typen problemer, er det viktig å ta med seg ladere – helst flere. I tillegg kan det være en god idé å ta med en nødlader, bare sånn i tilfelle.

Du kan fort komme opp i uforutsette situasjoner, ende opp steder der du ikke helt vet hvor du er, og andre situasjoner hvor det kunne vært kjekt å sikre seg at du ikke går tom for strøm på hva enn det er av elektronikk du har med deg, for det kan tross alt være viktig. Når du reiser er det viktig å kunne kommunisere i enkelte tilfeller, og da er det greit med en mobiltelefon som funker.

Underholdning

Det er alltid kjekt å ha tilgang til den vanlige underholdningen som du er vant med hjemmefra. Det er ikke alltid det stedet du besøker kan tilby underholdning som tilfredsstiller, enten det er film, TV eller musikk. Derfor er det greit med Chromecast. Det gjelder så langt du har med de nødvendige elektroniske dingsene du kan bruke den med. Chromecast kan kobles til PC-en, mobiltelefonen eller nettbrettet til den lokale TV-en for å se det du ønsker.

Du trenger ofte internett til å benytte deg av slike tjenester, eller simpelthen bare dersom du må sjekke e-posten din. Det er ikke alltid du befinner deg på en plass der internett er tilgjengelig, eller kanskje det bare er urimelig dyrt å benytte seg av det. I så fall kan det være brukbart å bringe med seg en egen trådløs ruter. Dette kan være lurt å ta med uansett, ettersom du aldri er sikret bra internett.

Fotografen

Er du en av mange som elsker å ta bilder av alt mulig når du er på reise? Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen, er det intet mindre enn essensielt at du får med deg et kamera på turen. Som du sikkert allerede er klar over, er kameraene på dagens mobiltelefoner utmerkede til å ta gode bilder, som også kan bli gode minner. Det er heller ikke en dum idé å få med en selfiestang, da det gjør fotograferingen lettere.

Ikke forlat dingsene hjemme

Det viktigste når du reiser, er å få med de du skal reise med. Nesten like viktig (eller viktigere for noen), er det å få med de elektroniske dingsene du tross alt har investert mye penger i. Det er på reise du virkelig får utnyttet de. Selv om du i utgangspunktet kanskje dro for å få mobiltelefonens konstante ringetone ut av hodet, så har den en mengde andre, nyttige funksjoner. I tillegg finnes det alltid en dings for ditt behov.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *